sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonlopun saldo: Könöttelyä ja omatekoista huulirasvaa

 Käytiin tänään hiukan könöttelemässä Fapsun kanssa ilman satulaa. Ja J otti kuvia. Mulla on tosi vähän ratsastuskuvia itsestäni, joten nyt niitä tulee tähän kerralla liuta.
Ja tuo poni on niin ihana! Kertakaikkiaan ihan paras! Tukan sais kyllä joku reipas leikata siltä heti. Kai sen silti vielä vuonohevoseksi tunnistaa.





 Ja sitten ihan parasta!!! Tein itse huulirasvaa eilen illalla. Kaupan saippuat ja kosmetiikat sisältää oikeasti niin paljon kaikkea turhaa ja jopa myrkyllistä ainetta että omat keitokset on niin tervetulleita.
Omatekoinen saippua on kyllä niin hyvä esimerkki. Olin jo unohtanut sen ihanuuden, kun taas kärvistelin ihan tosi kuivan ihon kanssa ja muistin että omaa saippuaa on vielä jäljellä. Kädet parani heti kun aloitin sen käytön, eikä rasvoja enää tarvita.
Mun huulirasvaan tuli mangovoita, mehiläisvahaa, manteliöljyä ja mansikka tuoksuöljyä. Ja se on niin ihanaa! Tuolta tilailin kaikkia aineita. Tilasin myös lanoliinia! Sehän on sitä villarasvaa mitä lampaissa on. Se on ihan parasta käsienhoitoainetta, lampaita kun hiukan rapsuttelee päivittäin niin kädet on kunnossa. Mulla ei vaan ole lampaita käpälöitävänä talvella, niin piti tilata pelkkää rasvaa sitten. Täytyy kehitellä joku resepti saippualle, mihin tulee lanoliinia.

Omatekoiset huulirasvat


2 kommenttia: