sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kaunis aasini



 Käytiin Myslin kanssa pienellä kuvausretkellä. Ja eihän tuosta kohteesta voi kovin huonoja kuvia edes saada. On se niin kaunis. Ja tänä vuonna ikää hänelle tulee jo 8 vuotta, oho. Mihin se aika taas meni? Vastahan se oli pieni varsa.
Tänä talvena olen huomannut pientä rauhoittumistakin. Mysli ei enää niin paljoa haasta Fapsua leikkimielisiin taisteluihin. No, on siinä ruutia silti vielä!

 Keittelin tänään ihanaa makukahvia kun olin yksikseni kotona. Ja maidonvaahdotin oli vielä eilisen jäljiltä esillä, joten tein itselleni oikein herkkukahvia. Mukin olen joskus väsäillyt keramiikkakurssilla. Keramiikan teko voisi taas innostaa muutaman vuoden tauon jälkeen. Jospa sitten ensi syksynä ilmoittautuisin kurssille.



Työhuone yläkerrassa vetää minua tällä hetkellä aika paljon puoleensa. Kaikenlaista tekisi mieli ommella ja väkerrellä. Joululahjaksi tein jotain pieniä juttuja, ja joulun jälkeen kokeilin vihdoin matonkuteesta virkkamista. Valmistui kaksi pientä koria, jotka tänään viimeistelin pellavaisilla nimikoiduilla sisäpusseilla. Idea koreihin tuli tuolta. Ihana blogi, jota ei valitettavasti enää päivitetä, mutta selailemalla vanhoja juttuja, sieltä löytyy kaikkia ihania ideoita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti