tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ei mitään ihan hirveetä

Pieni hevosen rehjus pakkopilttuussa rauhoitettuna.
 Klinikalla oltiin, ja patti on todennäköisesti kilpirauhasen hyvänlaatuinen kasvain. Nielu tähystettiin ja pattia ultrattiin. Kuvailemiani oireita ei pidetty kovin vakavina. Jos patti alkaa haittaamaan syömistä tai hengitystä, niin sitten sitä tutkitaan enemmän, tai jos se kasvaa kovasti. Seurailua siis vain tähän hätään.
Hampaatkin raspattiin ja siellä oli vähän piikkejä, joten ehkä ajoittainen ruokahalun pieni aleneminen on voinut johtua niistäkin.
Kotiutuspaperissa luki että hevosella on ylipainoa... Minusta se on taas niin laihtunut talven aikana että mahtuu kohta ohuen koivun taakse piiloon...
Laittaisin Muruselle kaulahuivin ajeltuun kaulaan jos tarhakaverina ei olisi kaikki  tekstiilit tuhoava Myssykkä.
Kyllä Fapsu näytti taas kaikki hyvät käytöstapansa oikein kunnolla. Lastaus oli varsinkin Teivon päässä oikeaa temppuilua, ja autoon se suostui vasta kun iskä heilutteli trailerin pikkuovesta puolikasta hiivaleipää.
Pakkopilttuuseen se ei myöskään halunnut suostua, sieltä tultiin väkisin peruuttamalla joitakin kertoja aika reippaasti ihan käytävälle asti. Ovenkarmeihin jäi hänen irtoavaa talvikarvaansa kourakaupalla muistoksi tankero-jyrän käynnistä.
Pakkopilttuussa ja odotuskarsinassa piti vähän potkia seiniä hokkikengillä, mutta ei mitään sen suurempaa niskoittelua sitten. Kunhan vaan vähän näytti luonnettansa, tuo kukkahattutädin oma pieni mussukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti