tiistai 21. tammikuuta 2014

Pitkästä aikaa

 Nyt on aika herätellä tämäkin blogi henkiin. Olen lomalla ja nyt teen kaikkea kivaa, ja tämäkin on yksi ihanista pikku harrastuksistani, joka kiireen keskellä on jäänyt vähälle huomiolle. Olen mennyt facebookiin, vaikka aina vannoin että ei ole minun juttuni. Mutta niin vaan siellä tulee vietettyä aikaa, typerää ajanhukkaa, mutta niin rentouttavaa.
Yläkuvan tyyppi teki kesän aikana minuun lähtemättömän vaikutuksen. Aivan paras tyyppi, Maurix! Ehdolla myös vuoden Tamperelaiseksi, aika hyvin yksivuotiaalta sialta. Ikävä on kova, kun Mauri piti lähettää talvihoitoon. Mutta talvikin on nyt niin lyhyt. Töissä uusi talli ja uudet kuviot mahdollistivat eläinten pidon tammikuun puoliväliin, siitä ei ole kevääseen kovinkaan pitkä aika. Maurinkin talvihoitoaika on luultavasti vain muutaman kuukauden. Sitten taas jatkamme siitä mihin jäimme!
Minunkin talvihoidokkini, alpakat ja minipossut Maisa ja Pipsa saapuivat Hämeenkyröön vasta reilusti joulun jälkeen. Ihan hyvä, sillä päivittäinen töissäkäynti ja tallillinen eläimiä on raskas yhdistelmä. Mutta nyt on talli taas täynnä elämää, ihanaa kun porukka on taas koossa! Ja minulla loma! Olisi varmaan ihan kivaa pitää kesälläkin kunnon kesäloma, mutta mun mielestä talvella se on ehkä vielä kivempaa. Ei tarvi raapia auton ikkunoita ja miettiä lähteekö auto aamulla käyntiin. Ja muutenkin on aika ylellistä kylmänä talvipäivänä aamutallin jälkeen vaikkapa lämmittää sauna keskellä päivää ja makoilla kuumilla lauteilla.

Ja nyt se minun lomani on vasta alussa! Kaksi ekaa päivää mennyt, ekana päivänä hoidin vain puhelimitse ja sähköpostilla työasioita, mutta tokana päivänä eli tänään olinkin sitten jo ihan työpaikalla useita tunteja. No ei se mitään, kun työ on niin mukavaa. Ja kyllä tämä silti on jo nyt tuntunut ihan lomalta, ja tästä se vain paranee!

1 kommentti:

  1. Villasiat ovat ihania! Tahtoisin saada niistä lisätietoja, kasvattajia, mistä voi hankkia jne. Voitko neuvoa? Mikä on e-mail -osoitteesi, niin voin viestittää?

    VastaaPoista