maanantai 22. lokakuuta 2012

Aurinko armas


Aurinko on tänään näkyvissä! Jeeeee! Toi pullukkakin oli tänään jo aikalailla oma itsensä. Oli jo aikakin että aurinko tuli näkyviin. Hetken aikaa aamulla sai nauttia myös siitä että maa oli kuiva (kun se oli jäässä), eikä tarvinnut pelätä jatkuvasti liukastumista sateen liottamalla nurmikolla.
Eilen ei ollut näin kivaa säiden puolesta. Olin lähdössä äiskän synttäreille ja olin jo vaihtanut vaatteet kun päätin vielä viedä hepoille sisältä lämmintä vettä laitumelle. Laitoin sentään kumisaappaat jalkaan, mitä en normaalisti tee jos kotoa lähteissä päätän käydä vielä jotain eläimiä hoitamassa nopeasti.
Vein hepoille vettä laitumelle, ja hups! jalka lipesi ja liukastuin. Kura sinkosi jalkaani ylöspäin, onneksi uusi talvitakkini säästyi suuremmilta roiskeilta. Hiukan tilanne laittoi sadattelemaan...
Että semmosta!

Äsken kun J:n kanssa istuskeltiin kahvilla niin Sulo loikki pihan poikki rappusille ja J oli näkevinään sen naamassa jotain outoa, "toivottavasti se ei ole ollut tappelussa" J sanoi. Kävin avaamassa oven "tappelupukarille" ja selvisi mitä outoa sen naamassa oli... puoli kiloa hämähäkin seittiä ja muuta roskaa.
Ei ne haitanneet häntä ollenkaan, mitäs pienistä.
Tuli mieleen myös kesäinen kuva alpakoiden kerinnästä.
"Hei, sulla on jotain hampaiden välissä!"
Jotakuta muuta on keritty ja Yasmi on tullut villoja tutkimaan. Jäi vähän hampaiden väliin, heh!

Viimeinen syyslomapäivä menossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti