perjantai 28. kesäkuuta 2013

Elämä jatkuu

Kiitos TeSalle lohduttavista sanoista! Ei mene päivääkään ettenkö ajattelisi Niffeä. On jotenkin epäreilua kun nuori elämäniloa täynnä oleva joutuu luopumaan elämästä. 

Mutta elämä jatkuu. Niin paljon tapahtuu kesällä päivittäin ettei millään ehdi kaikkea päivitellä täällä. Käväisin työmatkalla Hannoverin eläintarhassa. Voi että oli hieno paikka, kannattaa käydä tutustumassa jos vain on mahdollisuus. Tässä muutamia kuvia






Aivan mahtava paikka tosiaan! Kävimme myös Hannoverin Sea Lifessa.

Sitten oli juhannus ja kaksi ihanaa vapaa päivää! Mutta sitten siinä lomaillessa jäi Iriksen synnytys näkemättä töissä. Iris poiki nimittäin juhannus-sunnuntaina ihanan tyttövasikan, jonka nimesimme Koiramäen Kieloksi. Lehmillä kun oli sopivasti K-vuosi.

Voi että oli ihanaa päästä lypsämään Iristä! Lypsäminen on yhtä koukuttavaa ja rauhoittavaa kuin rukilla kehrääminen. Ja sitä ihanaa maitoa on taas jääkaappi pullollaan. Ternistä tietenkin tehtiin uunijuustoa, ja koska se toisenpäivän ternimaito vaahtosi niin kovasti lypsyastiaan suihkutessaan, niin joimme heti lypsyn jälkeen tuon näköiset  herkulliset lattet. Nams!
Kyytön maito on kyllä niin herkkua!




1 kommentti:

  1. Hei Teija!

    En löytänyt yhteystietojasi täältä, voisitko laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen northlanda@gmail.com

    Terkuin Tina ponin entinen omistaja Noora :)

    VastaaPoista