perjantai 28. joulukuuta 2012

Paimenkissa


Joulumme meni siis rauhallisesti sairastellessa.











  Tapaninpäivänä kävin lyhyellä ilmansatulaa ratsastuslenkillä Fapsun kanssa. Sillä ei ole vielä tilsakumeja, ja tilsat tulee heti kun lähtee liikkeelle. Siksipä menimme vain tässä omalla tiellä hiukan. Mulla on maailman paras hevonen!









Joulupäivänä kuvasin pienen videon Sulo-kissasta, josta on tullut aika hyvä apuri alpakoiden ulosviennissä. Ilmiselvä paimenkissa siis!
Alpakkavauva Sandrahan kulkee vielä ilman riimua, ja koska hän on niin kovin utelias luonne, ei tarhaan meno aina onnistu niin kovin nopeasti koska maailmassa on niin paljon muutakin ihmeteltävää. Videolla Sulo auttaa tapansa mukaan vilkkaan alpakanvasan tarhaan saamisessa. Lisäksi videolla näkyy IKEA-kassille uusi käyttötarkoitus, heinän lisäksi pussissa kulkee hyvin myös kissa.



Alpakkamme ovat tottuneet Suloon, eikä tarvitse pelätä että ne talloisivat sen. Vieraalle kissalle tai koiralle saattaisikin käydä huonosti aitauksella, mutta Suloon ovat alpakat tottuneet. Ainoastaan Juliette, joka videon lopussa tulee heinäpaikalle, on joskus huitaissut etusella Suloa ja sitä saa hiukan kissa varoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti